Silmät kiinni!

On oma vika jos luet jotain, mitä et olisi tahtonut tietää.

15 May, 2006

Maanantai

Noniin, taas yks viikonloppu takana, enemmän tai vähemmän kunnialla. Ehti kyl taas tapahtua kaikenlaista, voi voi :P Bloggailemaankaan ei ehtiny ;D Tosin pahin intoki on laantunu kyllä :)

Perjantaina oltiin työporukan kanssa keilailemassa. Se oli kivaa, vaikka ei se muutaman siiderin jälkeen enää ihan kauheen hyvin sujunu :P Mutta sain parit täyskaadot ja pari paikkoaki onnistui ihan nappiin :) Keilailun jälkeen tietty lähdettiin baariin ja kivaa oli..

Lauantaina aamulla sitte tulikin pikku ylläri, nimittäin lumi- ja räntäsade. Vähän aikaa oli sellanen "o_O WTF?!?" -olo ja seuraava huoli oli, että joudutaanko me mennä takasin sisätiloihin pelaamaan futista :I Mut ei, ei se sentään kauaa jaksanu sataa, iltapäivällä taas paistoi aurinko <3 Ja illalla lähdettiin pyörähtämään baarissa. Se oliki huvittavaa, toinen baari ihan täynnä ihmisiä, bändi soittamassa ja biletys kuului tonne mäen (Oho, välil piti tehdä töitäki) päälle meidän slummeihin asti. Meinattiin sinne bileisiin sitte mennä, mut sisäänpääsy oli turhan suolanen, ja mentiin sitte viereiseen baariin, joka oli lähes tyhjä :P Siellä oli sitte noin 12 suomalaista ja 5 ruotsalaista tms.. Mut ei sitä siltikään ollu "turvassa" :P Siinä ku baaritiskille oltiin menossa ni joku tarttu käsipuoleen, käännyin ympäri ni siellä oli semmonen 70 ja kuoleman välillä heiluva pappa, joka olis vissiin halunnu tanssia.. Sama pappa on ennenki ahistellu noita toisia tyttöjä, eikä ihan helposti ymmärrä ottaa vinkistä vaarin, täl kertaa se onneks katos aika nopeeta, taisin olla tarpeeks tyly :P Hyi mua..

Eipä siellä tyhjässä baarissa sitte kauaa viihdytty, lähdettiin eteenpäin, ja päädyttiin sitte takas mäen päälle norjalaisten tykö. Muut lähti hiljalleen kotiin mutta mä jäin juhlimaan auringonnousuun asti. Oli kiva ilta :) Tai yö :P Ja nyt väsyttää..

Sunnuntaina käytiin Marin ja Maijun kanssa ulkona syömässä, en jaksanu syödä ees puolia mun annoksesta, melkeinpä siis hukkaanheitettyä rahaa :P Mut hyvää oli ruoka.

Sellasta tuli mietittyä tossa viikonlopun aikana, että mitä jos lähtee mukaan liian isojen poikien leikkeihin? Mut eikai siinä, jos niin käy, ni "Joka leikin alkaa se leikin kestäköön".. Periks ei anneta :)

Onpa tänään tullu tehtyä jo paljon töitä :o Ihan sikana tullu puheluita, tulee vissiin kiiruinen päivä :) Mäki tästä rupeen keskittymään kokonaan tohon työntekoon..

Ainiin, mä sain viikonlopuna selville mun tän kesän kesäbiisin nimen <3 Ihan paras biisi, nyt se just soi mulla kuulokkeissa ja mieli paranee koko ajan :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home