Silmät kiinni!

On oma vika jos luet jotain, mitä et olisi tahtonut tietää.

02 January, 2007

Hyvää tätä vuotta!

Tästä ei ole tie kuin ylöspäin <3 Meni toi uuden vuoden vastaanotto sen verta perseelleen, ettei oikeesti voi muuta kun hurrata itelle. Ensinnäkin sitä uutta vuotta otettiin vastaan tosiaan se kolme päivää, jep, fiksua ;) Eikai siinä, hauskaaki oli ja kämppäki oli sitte kahden päivän jälkeen sen näkönen :) Eikä vammoiltakaan tietty vältytty, jotenkin oli ihan pakko purra toisiamme käteen? No, ne mustelmat alkaa jo parantua, ei hätää. Kolmantena päivänä, eli siis ihan aattona, mentiin sitten muualle (onneks?).

Ja nyt vielä pahempaa: Ei sujunu aatto mulla ainakaan kovin ilosissa merkeissä. Luulis, et tähän ikään mennessä ois jo tottunu pettymyksiin, mut niitä tulee aina, ja joskus ne vaan on liikaa. Niinpä sitten poistuin ystävieni seurasta ja otin uuden vuoden vastaan itku silmässä puhelimessa puhellen (ah sitä laskua joka on tulossa..). Toki olin sen verta humalassakin, etten kaikkia yksityiskohtia muista, mutta lähdin bileistä himaanki kahdesti :P Ekalla kerralla pako kesti noin 200m, kunnes tanskalainen tuli vastaan, pysätytti, halas terveeks ja raahas takasin :)

Siinä sitte taas bileet jatku ilosemmissa merkeissä (hukkasin paidan ja kamman, jes). Ja sitte tulee illan kohokohta.. Kukaan ei tiedä mistä se lähti ja miks se oli niin hyvä idea.. Mutta oli maailman hienoin homma sytkärillä kuumentaa haarukoita veittiä ja sitten painaa ne ihoon.. Kyllä, osallistuin itsekin, kuva vieressä. Ja ei, en ole ihan varma olenko nyt ylpee itestäni :P (On aika vaikee ottaa omasta selästä kuvaa.)

Seuraavaksi hauska kohta. Lähdin toisen kerran bileistä himaan enkä kotimatkasta muista kun sen, että huomasin, että mulla oli kamera mukana, ihan hyvin, ottaen huomioon, että tosiaan hukkasin paidan päältäni :P Aamulla herätessä ekana löytyi banaani eteisen lattialta (MIKSI!?) ja vessaan mennessä pöntön muoviosa oli lähinnä kylpyammeen alla eikä pöntön päällä.. Hyvin mä olen vetänyt. Ja lapaset oli jossain tauhkassa, oon kai kontannutki jonkun matkaa?-P Nauratti.

Mutta sitte tuli taas alennustila.. Onnistuin mm. yllättymään kaks kertaa 10min aikana siitä, että ulkona satoi lunta :P Unohdin sen siinä välissä.. Ja krapula kesti toki ilta yhdeksään asti. Ja tänään tiistaina alkoi yks palovammoista kipuilla, hienoa ;)

Mut joka tapauksessa, saatiin lunta taas maahan tammikuun ekana, ja tästä on hyvä alottaa uus elämä. Mun olis tarkotus tosiaan töissä vaihtaa vähän osastoa, ja se saattaa tapahtua kohta <3 Ja päätin jo ennen uuden vuoden kemutteluja, että juomiselle ja syömiselle tulee stoppi sen jälkeen. Nyt elän kauniisti (as if..) ja terveellisesti.

Ja jos nyt tuntuu siltä, ettet olis halunnu lukea mun selostuksia, niin voit aina vilkasta blogin nimeä ja syyttää itseäsi :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home