Silmät kiinni!

On oma vika jos luet jotain, mitä et olisi tahtonut tietää.

29 October, 2007

Jotai sorsia

Siis tos on sorsalampi, ihan vieressä. Ja sitte ne sorsat välil mesoo siellä jotai öisin. Mitä ihmettä ne oikee mesoo? Ihme elikoita. Ja siis se kuuluu tänne asti ku siel huudetaa ja kaakatetaa :o TAAS!

Kysymys herää, että miksen itse ole jo nukkumassa..? Ja miks kämppis sai puhelun ja sen perään tekstarin vähän ennen kahta yöllä..? Mikä kaikki vaivaa :o

Kerroin joku aika sitten, muistaakseni, et kävin tuolla jätemäellä kävelyllä. Otin samalla reissulla kuvia kännykameralla, mutta katsoin ne vasta tänään. Täytyy sanoa, että olen yllättynyt kuvien laadusta, ne on todella hyviä, kun ajattelee, millä "paskalla" ne on otettu :o Ja annan teille lentokoneen:


Aloitin myös toisen blogin, jonne aion vuodattaa opinnäytetyötuskan. Sitä varmaan on nimittäin paljon luvassa. Vai joko kirjotin tästäkin?-P En tainnu. Mut sellanen löytyy, jos ette ite löydä ni ei huolta, linkitän sen jossain vaiheessa. Kunhan jaksan keskittyä.

Hei sinä, Joku sieltä. Kyllä mä luulen, että mä tiedän kuka olet. Tai ainakin toivossa on hyvä elää? ;) Mut ei silti tarvi lopettaa kommentoimista ;) Ja en mä varmaan sulle silti ikinä suoraan sano, että "Haa, se olit sä!". Tai ehkä joskus, vuosien kuluttua :P

Nyt on väsy, meen iltapesulle ja nukkumaan. Hyvää yötä, rakkaat ystävät :)

2 Comments:

  • At October 30, 2007 at 4:03 PM, Anonymous Anonymous said…

    Ei kyllä voi pitää paikkaansa, ettää arvaisit kuka täällä kirjoittelee. En nyt noin arvattavissa voi olla..

    Tv. Joku sieltä

     
  • At November 1, 2007 at 8:29 PM, Blogger Suvi said…

    No, sanotaan sitten, että mulla ei ole aavistustakaan. :P Heti muuten kirjotettuani tuon mitä kirjoitin, aloin itsekin epäillä asiaa ;)

    Elän epätietoudessa. Se on tavallaan ihan hauskaa. Tieto lisää tuskaa ;)

     

Post a Comment

<< Home