Silmät kiinni!

On oma vika jos luet jotain, mitä et olisi tahtonut tietää.

25 October, 2007

En voi vastustaa kiusausta

kirjotella humalassa tänne ;D

Äsken tein yhen epäonnistuneimmista ja silti onnistuneimmista kotimatkoista bussilla :D Eli jossain vaiheessa matkaa pohdin että "jahas, no ummistan silmät, vielä on pitkä matka kotiin". Avasin silmät enkä tiennyt missä ollaan. Jouduin oikein kysymään yksiltä tyypeiltä että "sori, missähän tää bussi nyt on?". No onneksi olin nukkunut juurikin sopivasti, ja seuraava pysäkki oli Malminkartanon rautatieasema ja siellä oli oma polkupyörä odottamassa <3 Eli ei tullu edes kävely matkaa :) Miten voi mokata, ja silti onnistua niin hyvin :)

Niin, kokeilin tankojuoppouttakin siinä sitten, ja kaiken lisäksi, en ole pitkään aikaa ajellu pyörällä, eikä ilman käsiä ajeleminen oikein suju, niin pipon hihnat oli pakko solmia ja ajaa siis ilman käsiä. Kännissä ainakin sujui :P Vähän horjuen, mutta kuitenki. Olen kyllä eika hiton sekasin. Enkä tarvi edes ketään yllyttämään, yllytän itse itseäni :P

JA OIKEESTI! EILEN, siis 24.10.2007, joku korjausmies, jonka nimmarista en saa selvää, oli käyny fiksailees mun ikkunaa! Nyt sen saa auki! <3 <3 Kaapin sarana on edelleen rikki.. Vitun idiootit.

Muah, aika vaikee kirjottaa välil. Ja nukuttaiski. Viel leivät leipälootaan ja voin jääkaappiin ja pissan pönttöön ja meen nukkuu.

Nii, se "Joku sieltä" on lakannu kokonaan kommentoimasta :I Ja mun mehu loppus.

HEI! Huomasin vasta täl viikolla et jätemäki näkyy mun ikkunasta! Komiaa. Ja huomasin vasta täl viikolla, et jos menee vähänki isomman porukan kans syömään, ni kandee mennä ravintolamaailmaan, jossa kaikki voi hakea vaikka eri paikoista safkansa, ni ei tarvi miettii et mennäänks pizzalle, pastalle vai pihville. En ole liian älykäs.

En muuten tykkää duunista, ne kusipäät (se hurri!) kielti pitämästä jalkoja toisen tuolin istuimella kun tekee duunia. Oikeesti, siellä ei oo mitään tekemistä siks aikaa ku odottaa seuraavaa puhelua. Ei mitään. Jos luet kirjaa, nin keskeytys tulee liian usein. JNE JNE JNE. Ja sitte et saa edes pitää jalkoja toisen tuolin istuimella. Jep. Ku se on tosi noloo. Jos asiakkaat tulee kattomaan. Nii. Voi paska.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home