Silmät kiinni!

On oma vika jos luet jotain, mitä et olisi tahtonut tietää.

07 May, 2008

On se vaan :)

Oli ihan pakko kirjottaa vielä. Usein ku ihmiset kysyy et "mitä kuuluu" ni ei oikein osaa vastata mitään, ku ei muka oikein kuulu mitään. Mut sitte ku alkaa juttelee ni kyllä sitä juttua sitten riittääkin :) Tuntuu taas siltä, että mulla on miljoona rautaa tulessa yhtä aikaa :D Mutta kaikkein kiireimmillään elämä maistuu ihanimmalta <3 Ei ehdi miettiä liikoja eikä tylsistyä, rientää vaan paikasta toiseen, hoitaa hommat ja sitten taas eteenpäin :) Ah, hullua, että sellasesta nauttii niin paljon, vaikka se on samalla tosi raskasta ja väsyttävää :)

Kesä <3

3 Comments:

  • At May 8, 2008 at 8:13 PM, Blogger sini said…

    Onkohan se sukuvika? Nauttia siitä, kun on kiire? Se on parasta, kun kaikki vielä sujuu, siitä saa lisää jaksamista. Ja ihmeellisesti osaa kerätä energiaa siitä lyhyestä lepohetkestä, ennenkuin pitää taas kiirehtää jonnekin...

     
  • At May 9, 2008 at 12:01 AM, Blogger Suvi said…

    Sukuvika on paras vika ;)

     
  • At May 13, 2008 at 10:56 PM, Anonymous Anonymous said…

    goddamit ehkemme ole relatiiveja sittenkään. kyllä mulle maistuu relauskin. toki jos on tulessa tekemään jotain ja juurikin että homma sujuu eikä kaikki aika kulu johonkin etsimiseen niin palkitseehan se vaikkei sillä laskuja maxeta.
    sukuvika /ominaisuus: näprääminen ja pilkunviilaus jossain asioissa. asiasta riippuen hyvä tai hyvin huono
    voi yhden kerran suorituskeskeinen sukuvika aargh :-)

     

Post a Comment

<< Home