Silmät kiinni!

On oma vika jos luet jotain, mitä et olisi tahtonut tietää.

01 November, 2007

The darnest thing happened today..

Joo, lähdin duunista siinä kahdentoista jälkeen tänään, ja kattoin, että onks puhelimeen tullu mitää. No kivaa, kotoa oli soitettu, 1.11.2007 kello 09:26. Ajattelin että "Äitillä on ollu ehkä jotain asiaa" ja soitin takas. Ei siellä tietty kukaan vastannu, mut kunha kokeilin. Sitte soitin iskälle, et jos se tietäis mist on kyse. No iskä sanoi ettei se tiäd asiast mitää, ettei hän ollu edes kotona sillon. Eikai siinä, iskä lupas sanoo äitille, et soittaa sit illal, jos viel on jotai asiaa.

No, illal äiti tuli meseen ja sanoi, ettei hän oo koskenu puhelimeen koko aamuna. :O Mitä ihmettä?! Ei siellä oo ketään muukaan voinu olla ku äiti tai iskä, toinen ei oo ollu kotona, ja toinen ei oo koskenu puhelimeen ja on muutenki ollu varmaa siihe aikaa just menos ovest ulos ja lähdös töihin.. Oli pakko viel varmistaa siskolt ja veljelt, ja (yllätys yllätys) ei kumpikaan niistäkään ollu käyny soittamassa mulle :O

Kysymys kuuluu, kuka soitti? Aika jännää, sanon ma :o Onks mahdollista soittaa jonkun toisen numerolla? Kaapata toisen puhelin ja soittaa sillä ;D Ja ovetkin on kyllä ollu lukossa, että ei sinne sisälle murtautumatta oo päässy, mutko ei sinne oo murtauduttukaan :o Kertokaa, oi viisaat, mitä tapahtui.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home