Silmät kiinni!

On oma vika jos luet jotain, mitä et olisi tahtonut tietää.

25 January, 2007

Tillukkaat -database

Tämä on siis Tillukkaat -database, jonne tallennan tietoa tillukkaistani :) Idea on siinä, että näitä pääsen päivittämään koska tahdon, sen mukaan miten neulominen etenee. Olinpaikasta riippumatta. Sen lisäks nää tiedot toivon mukaan säilyy ja on saatavissa myöhemmin. Eli siis mulla ei ole jossain random-työkoneella jotain tiedostoa, jossa on kaikki tärkeet tiedot, jotka sitten katoaa, kun vaihdan konetta :P Historiallista!

Nii ja muiden ei ole tarkotuskaan ymmärtää tätä :) Nää ei ole neulonta-ohjeita ;)

Lanka: Isoveli Colori
Puikot: 3,5
Silmukoita: 52

Varsi: 2o 2n -neuletta niin pitkään kun tahtoo. 46 näytti tulevan näihin sukkiin.
Jatka neulomalla oikein muutama kerros. Tällä kertaa 11 kerrosta.

Kanta: 26 silmukkaa, neulo suoraa neuletta 14 kerrosta. Kavennus: Keskelle jää 8 silmukkaa, eli 8. ja 9. silmukka neulotaan yhteen. Oikealla kerroksella: Käännä silmukat ja neulo oikein kiertäen yhteen. Nurjalla kerroksella: Nurin yhteen.
Jotain tässä meni pieleen. Kavennuskohdat taipuvat sisäänpäin. Eli siinä tuntuu sitten sellanen ikävä sauma kantapään alla.. Tarvii varmaan neuloa kokeilukantapää myöhemmin.

Nojoo, joka tapauksessa, nosta oikealta puolelta (puikolle 1) 9 silmukkaa ja vasemmalta (puikolle 4) 10. Neulo yksi+yksi kierros oikeaa ja näköjään kolmannella kierroksella käännä neljännen puikon 2 ja 3 silmukat ja neulo ne oikein kiertäen yhteen.

Jatka kutomalla oikeaa vaikka kuinka pitkälle. Näköjään tuli 35 kerrosta ennen kuin vaihdoin väriä. Sitten vielä 5 kerrosta ennen kavennusta. Kavennus tapahtuu normaalisti. Ja kavensin molemmat sukat samalla tapaa, mutta niistä kärjistä tuli silti eri näköset :I Melkein osasin.

Päättele narut.

Tillukkaat on valmiit ja käytössä! <3 Alle kuukausi meni :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home