Silmät kiinni!

On oma vika jos luet jotain, mitä et olisi tahtonut tietää.

12 December, 2007

Vittu mää rupeen itkee

Nyt katos se saatanan laskurikin sitten. Enää en voi turhamaisena kattella et "minusta tykkää yli 3000 ihmistä". Vittu sentään että pitää kaikki paskoja uudistuksia tulla. Just saatana viimeksi, Eeva ehkä muistaakin, tuli vinguttua, kun ne keksi jotain päivittämistä tähän bloggeriin ja kaikki oli taas niin helvetin vaikeeta. Kyllä tää muutosvastarinta on komiaa. Saatana.

Sitäpaitsi duunissa muutettii yläkerrasta alakertaa meidän tiimiläisten kanssa ja joku vitun valopää on hukannu kaikki _kaikki_ mun tavarat. Kyllä muuten kismittää. Ja alakerrasta jokasen piti saada ns. oma paikka, ni vitut. Tänää taas töihin tullessa jouduin ettii itelle uuden paikan jossa istua. Ja se saatanan biacth, joka mun paikalla istui, oli ominu MUN kynän ja MUN lehtiön. OMG, kyllä vitutti se akka. Kyllä vitutti kaikki. Ja sitäpaitsi mä tein päätöksen, et täst lähtien ku meen duuniin, meen istuu ihan mihin haluan. (Ja tätäkään päätöstä en pysty pitämään, kun en halua aiheuttaa ongelmia ja mielipahaa muille..)

Saatana. Olkoon. Perkele. NII!

5 Comments:

  • At December 12, 2007 at 2:38 PM, Anonymous Anonymous said…

    HÖHÖ.

     
  • At December 13, 2007 at 3:00 AM, Anonymous Anonymous said…

    Bloggers on... no... Google.

    Kommenttipohjasta voisi päätellä, että Google haluaa tällä kertaa monopolisoida blogien verkostoitumisen, koska useimpiin Bloggerssin blogeihin voi jättää blogiviittauksen nimimerkin yhteydessä ainoastaan Google-tilin kautta. Mur.

    Nuo kävijämäärät ovat ihan toissijaisia asioita, ainakin omasta mielestäni. Oman blogini kerää kuukaudessa keskimäärin 2000 osumaa (poliittiselta blogilta melko säälittävää). Säännöllisiä lukijoita minulla on näihinkin osumiin nähden kohtalaisen vähän.

    Näkisin mieluummin satunnaisen kävijämäärän laskevan ja säännöllisten lukijoiden lisääntyvän. Tärkeää on se, että blogillasi on oma lukijakuntansa, joka haluaa lukea kirjoituksiasi.

    Tärkeämpää on blogata niille, joita meidän mietteemme koskettavat, kuin huolehtia laskurin numeroista. Näin ollen kirjoitan itse mieluummin 20 hengelle, kuin 2000 satunnaisia merkintöjä ihmetteleville. Sillä asenteella tähän hommaan tulee ihan toisenlainen ja numeroiden tuijottamista lämpimämpi maku: yhteisöllisyys.

     
  • At December 13, 2007 at 2:04 PM, Anonymous Anonymous said…

    Hei! Voit sä listata mun blogin. Mut ei sitä kai tarvi silti kauheesti mainostaa... No, ihan sama. Listaa vaan :)

     
  • At December 15, 2007 at 10:27 PM, Blogger Suvi said…

    Ilja: Juu siis eihän tuo laskuri mikään pääasia ole, mutta musta on hauska katsella, että montako kävijää on ollut :D

    Anonymous: Itelles! Ny se taas toimii!

     
  • At December 17, 2007 at 7:13 PM, Anonymous Anonymous said…

    Pitänee sitten käydä täällä useammin. :) Luen tätä rss-syöttöjen kautta, joten lukemani artikkelit eivät kirjaudu laskuriin.

     

Post a Comment

<< Home