Silmät kiinni!

On oma vika jos luet jotain, mitä et olisi tahtonut tietää.

29 November, 2007

Rapsukkamehua

Noniin, nyt alan käydä läpi listaani.

Lastenrattaat ja junat
Niin, äitejä, isiä, isoäitejä ja muita kulkee junissa lastenvaunujen kanssa, ja jos kyseessä ei ole matalalattiajuna, on niiden vaikea kiipustaa eestaas. Minä olenkin ottanyt tavaksi tarjota apuani kysymättä, ellei sitten itsellä satu olemaan ihan hirveä kiire. Näin saan tehtyä päivän hyvän työn ja ainakin kahdelle ihmiselle tulee hyvä mieli <3

Pikkujoulut
Melkein viikko sitten oli yhden blogianiki seuraavan ystäväni pikkujoulut :) Siellä oli oikein hauskaa, vaikka unohdin omat juomat kauppaan :D Pitäis kyllä järjestää aikaa ystävien tapaamiseen. Kiitos pikkujouluista!

Pokeri
Duunissa oli myöskin pikkujoulut ja siellä oli kyseess'"Casino gaala". Pelasimme siis koko joukon voimin texas hold 'emia, meillä oli oiken pelipöydät ja ammattijakajat <3 Minä olin toki aikaisemmin sillä viikolla uhitellut, että "Minä en plee ainakaan mitään!", mutta niin vain siellä se Suvi istui korttipäydän ääressä. oli tosi hienoa pelata, varsinkin, kun osa porukasta ei tajunnut yhtään mitä olivat tekemässä. Ja siis ei me pelattu oikealla rahalla, kun pelkillä merkeillä vaan. Mulla meni kyllä pelit todella hyvin ja nautin joka hetkestä :) Meitä muodostettiin 18 paria, ja parien tarkoitus oli vaihdella paikkoja pelin kuluessa. No kaikeksi onneksi minun pariani ei kiinnostanut pelaaminen, ja sain ihan yksin hoidella hommaa <3 Ja niin siinä vain kävi, että voitin kaikki omasta firmasta <3 Edelle jäi vain vieraileva ruotsalainen tähti :) Eli tulin siis toiseksi, ja se tuntui yhtä makealta kuin voitto olisi tuntunut <3 <3 Ja kaiken hauskan lisäksi sain vielä pienen pokerisetin kortteineen ja pelimerkkeineen palkinnoksi! :) :) Hienoa Suvi! Taidankin kätellä ja onnitella itseäni <3 - Noin.

Opinnäytetyö
Opinnäytetyö-blogin päivitinkin jo, sieltä siis voitte mennä lukemaan uusimmat kuulumiset. Niin ja en saanut paria siihen työhön.

Messenger
Aikoinaan, joskus viime keväänä, kauan kauan sitten, juttelin yhdelle ystävälleni messengerissä, ja sanoin, että kunhan muutan Suomeen, poistan valtaosan messenger-kontakteistani. Ja kyllähän mä niitä poistelinkin ahkerasti sillon elokuussa tai syyskuussa. Osan kuitenkin jätin, koska ajattelin, että niiden ihmisten kanssa voisin EHKÄ tulla pidettyä yhteyttä. No ei tullut, ja tällä viikolla poistelin lisää kontakteja. Mutta kuin ihmeen kautta, tosi oudosti, kaksi näistä poistetuista otti heti seuraavana päivänä muhun yhteyttä :P Se on kummallista se. Niin monen viikon jälkeen.

Ruotsin kieli
Aah! Se on NIIN ihana kieli <3 Tosiaan tämä meidän ruotsista vieraillut pokeritähtemme sitten jutteli illan aikana pitkät pätkät ruotsiki minun ja muiden kanssa, ja se olikin mukavaa <3 Sain taas kehuja siitä, kuinka hyvää ruotsia puhun <3 Kun vielä osais itse uskoa itseensä siinä asiassa :) Mutta kyllä mä itse asiassa tällä viikolla uskalsin väittää puhuvani ruotsia. Nyt se on sitten tehty, huu, jännää.

Joulukortit
Haa! Tänään laitoin kaikki ne joulukortit postiin, jotka aion tänä vuonna postittaa :) Niitä ei ollut montaa. Nyt on jo aika iso osa joulukorteista hoidettuna, ja vielä olisi paljon hoidettavaa :P *irvistel* Mutta voi sitä riemua, kun on yks asia hoidettuna <3

Vessan kaappi
Niin, se on ruosteessa, niinkuin jotkut teistä ehkä muistavat. kyllästyin vihdost viimein kattelemaan sitä, ja ostin kuin ostinkin kontaktimuovia tänään kaupasta. Päällystin pahvinpalan joulupaperilla ja koko hökötyksen kontaktimuovilla ja vein sen vessan kaappiin ja kyllä se on nyt paljon mukavampi ja hygienisempi katsella ja käyttää <3 koskahan ne aikoo vaihtaa sen kaapin..?

Joululahjat
Nyt mulla on jo hankittuna muutama joululahja <3 Se on hyvä se. Vielä muutama tarvis hankkia, mutta sen saatan jättää ns. viimetippaan, ja ihan tarkotuksella, kun saattaa olla, että saan ihan joulushoppailuseuraa <3 Se oliskin oikein mukavaa :)

Myyrä
Minulla on myyrää! Myyrä on mahtava :) Minulla ei ole Myyrä 2008 -kalenteria :( Eikä Myyrä -suklaajoulukalenteria :( Mutta minulla on Myyrä -animaatioita :) Ja äidiltä tuli tänään pikkujoululahja, juuri ajoissa :) Ja sitten ostin itselleni Salmiakki joulukalenterin. Toivottavasti se maistuu hyvälle.

Olkapää
Mun olkapääni on kipeä, ja se tavallaan estää olkapäiden pyörityksen jumppamielessä ja siitä johtuen niska ja hartiat on sitten enemmän jumissa :(

Nyt mä taidan lopettaa tään homman. Ja jos ihmettelette otsikkoa, niin join tässä kirjoittaessani lähes litran raparperimehua <3 Enkä edes kirjoittanut kovin pitkään :O

Hyvää yötä!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home