Silmät kiinni!

On oma vika jos luet jotain, mitä et olisi tahtonut tietää.

14 November, 2007

Olis liikaa kirjotettavaa

Mä en tiedä nyt taas mistään mitään. Kauhee kiire olis koulujuttujen kanssa, vaan kun minä tahtoisin viettää myös mukavaa ja ressitöntä vapaa-aikaa ja lisäksi myös nukkua. Siksipä tänäänkin (tai eilen) menin nukkumaan seittemältä illalla je heräsin yhdeltä yöllä. Ja olen vieläkin hereillä. Ja nyt alko taas ahdistaa, kun kello on kohta puol kolme, suihkuun pitäis vielä mennä, ja nukkumaanki tarvis vähän vielä ehtiä. Ja sitten tarvis taas mennä kouluun ja tulla himaan ja tehdä koulujuttuja ja..

Marraskuun loppuun mennessä mun pitäis olla lukenut yhtä tenttiä varten ainakin 1,5 kirjaa, ja vielä ymmärtää ja oppia sekä omaksua se sisältö. Sitten pitäis - vessatauko - lukea yksi kirja, ja sen perusteella valita aihe ja pohdiskella sitä alustavasti investointien näkökulmasta. Sen lisäksi viikottain on java-kurssi, ja siellä tulis tehdä tehtäviä. Sitten perjantaina alkaa XHTML, miten mukavaa. Sinne ei kai olis pakko mennä, mutta ehkä menen kuitenkin.. Siinä on paljon tehtäviä. Lisäksi pitää edelleen jatkaa hommia liiketoimintasuunnitelman parissa, se nielee paljon aikaa ja voimavaroja. Sitten on kahdet pikkujoulut (yeah, rite, mitenköhän niihin ehtii) ja töissäkin tarvis ehtiä käydä neljänä päivänä viikossa! Puhelin tarvis viedä huoltoon, seinäkelloon tarvis saada koneisto, huone tarvis siivota, yhteisten tilojen siivousvuorosta tulis huolehtia, pyykkiä tarvis pestä, ruokaa tarvis laittaa. Vittu että mä vihaan opiskelua. Olisin varmaan onnellisempi, jos olisin jääny Ruotsiin. Nää on näitä kuuluisia hetkiä, kun toivois, että rekka ajais päälle, lentokone lentäis pahki tähän taloon, tulis ydinsota, tai muuten vaan sattuis jotain, jonka takia ei edes voisi näitä asioita tehdä. Mä en MILLÄÄN ehdi lukea 2,5 OPPIkirjaa kuun loppuun mennessä. Se ei vain ole mahdollista! Rupeen kyllä taas kohta itkemään. Ja sitten kaikki tää saa mut vielä tuntemaan syyllisyyttä siitä, että vietin puolet viime viikosta kotona, enkä tehnyt MITÄÄN kouluun liittyen. En olis kyllä ehtinytkään, en muista yhtään hetkeä, että olisin vaan möllöttäny paikoillani tekemättä mitään.

Mä en nyt edes jaksa enkä kykene kirjottamaan mitään muita kuulumisia. :´(

1 Comments:

  • At November 14, 2007 at 1:39 PM, Anonymous Anonymous said…

    Ei saa masentua!
    Asioilla on tapana järjestyä, pitää vaan koittaa pitää itsensä järjestyksessä. Onhan tämmönen opiskelu syvältä, kun rahaa pitää venyttää ja työt(tehtävät) tulee aina kotiinkin, niitä kun on hankala jättää tehtäviksi kouluaikana. Mutta mikä ei tapa, vahvistaa ja kun tämä on ohi, sitä jää kuitenkin kaipaamaan.. Niin että kyllä ne asiat siitä, kun vaan jaksaa tehdä. Ei kannata stressata.. :)

     

Post a Comment

<< Home