Silmät kiinni!

On oma vika jos luet jotain, mitä et olisi tahtonut tietää.

22 March, 2008

Ruokaa odotellessa

Hei taas. Terveisiä Ruotsista :) Päätin nimittäin joskus talvella, että lähden täällä käymään ja moikkailemaan vanhoja kavereita :)

Laivassa mulla oli naispaikka säästöhytistä, mietin, että millasen rikollisen kanssa asustelen siellä ;) Mut ei se ollu rikollinen ollekaan, hyvin ystävällinen ja mukava puolalaisnainen, joka asuu Helsingissä nykyään. Muuten siel laivassa oli hieman ankeeta, yksin ku istuskeli ja kuljeskeli. PAITSI aamulla, kun lähestyttiin satamaa ja menin ovelle valmiiks pakaaseieni. Yks hieman vanhemmanpuolinen nainen oli siinä omine tavaroineen ja juteltiin siinä sitten vuorotellen suomeks ja ruotsiks :D Oli kylä kiva pikatuttavuus. Ja ruotsin puhuminenkin sujui todella hyvin :D Aina kun juttelee ventovieraille, on helpompaa. Muah, ja voitteko kuvitella. Kun astuin Ruotsin kamaralle, naamalle levisi yperä leveä hymy ja mielen täytti onnentunne "JEEE! Vihdoin Ruotsissa!" Ah. Mulla oli pari tuntia aikaa siinä Tukholmassa, ja se oli ihanaa. En voi itsekään uskoa, miten yksin Tukholmassa likkuminen voi tuoda sellaisen onnentunteen :) Ostin myös topin, vaaleanpunaisen <3 Tää on hieno.

Muahha. Ljusdalissa junasta astuessa oli tosi outo tunne. Kuin olis tullu kotiin, paitsi ettei koti ole enää täällä. Hmmh. Ja oli hassua, kun tuttuja olis voinu kävellä vastaan roppakaupalla. Ja kuin hienoa oli tavata vanhoja kavereita. Yks kapsahti kaulaan ja halas oikein kunnolla, nosti ilmaankin :D Ja kyllähän ne muutkin halas, ahh <3 Ei kaikki tosin :P Norjalaiset on kivoja :D

Nyt oon tosiaan ollu täällä noin kaks vuorokautta, humalassa ;P No, en oo koko aikaa ollu humalassa, mut valehtelisin, jos sanoisin, että alkoholia ei ole maisteltu. Ja täällä osa porukasta on niin sekaisin, että ne ei edes muista, etten enää asu täällä :D Ja on ihanaa, kun niin moni kysyy, että enkö voisi tulla tänne kesätöihin :) Se olis kyllä mukavaa, epäilen vaan, että se ei ole taloudellisesti kannattavaa.

Noniin, meenpä kokkailemaan vähän bearnaise-kastiketta. Sitä on ihan pakko saada Ruotsissa :D Ja sitten rueen syömään :) Kuullaan!

Jatkan tuota toista matkapäiväkirjaa heti kun jaksan.. Toivottavasti en oo unohtanu kaikkea siihen mennessä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home