Silmät kiinni!

On oma vika jos luet jotain, mitä et olisi tahtonut tietää.

15 June, 2006

HÅH!

Ny försöker jag att köpa en bil. Och den är röd. Tietty joku vie sen nokan edestä, mutta ainakin tuli yritettyä ;D Siinä ei takuulla ole minkäänlaista soitinta, mutta ainakaan varkaat ei turhaan sitte kiinnostu :D Hah. Oli pakko kirjotella ku on niin innostunu fiilis ;)

Tällasesta se lapsi sekos tällä kertaa:
Ford Fiesta, 1,1i, -91. Hianot talvirenkaat tulee mukaan. Pakokaasusysteemit roikkuu ja osuu tiehen jos ei aja klumpeista varovasti, kuljettajan ovee ja takaluukkuu ei saa lukkoon ulkoa, kakkonen on jäykkä ku vaihtaa alaspäin, muuten toimii. Ja se on KIRKKAANPUNANEN! Ja vie älyttömän vähän pensaa. 2000kr eli noin 220€. Katastus ja verot voimassa elokuulle. KESÄAUTO SUVILLE! SIINÄ! Kuka vaan veis mut ostamaan sen? TAHTOO :)

P.S. Tolla ärhäkäällä koneella täti ei pysty edes tappamaan itseään ;)

3 Comments:

  • At June 15, 2006 at 6:39 PM, Blogger Jonna said…

    Hienoo, et oot ostanu auton itelles :)!! Eikä sil oo välii mimmonen se on kunhan sillä pääsee paikasta A paikkaan B. Niin ja sit kun tullaan Minnan kanssa käymään niin voidaan lähtee vähän cruisailemaan sillä ympäri Ljusdalia :)!

     
  • At June 19, 2006 at 8:38 PM, Anonymous Anonymous said…

    Jonna puhuu asiaa! Osta pois jos siltä tuntuu. Nähtiin tänään sattumalta Jonnan kans ja vähän tuli puhetta siitä Ruotsiin tulostakin.
    t.minna

     
  • At June 22, 2006 at 1:01 AM, Blogger Suvi said…

    Joo siis en mä saanu autoa ostettua, se myytiin nenukin edestä poijes :/ Vois taas vilkuilla ilmotuksia, että mitä ois saatavilla.. Vaikka kohtahan kesäkin on jo ohi, että en tiiä sitten.. Pelkään vähän sitäki, että auton kanssa laiskistuu :P

    Juu, jos saatte päätettyä jotain ni ilmotelkaa mullekin ;)

     

Post a Comment

<< Home